Ny plattform – nye muligheter

Jeg har lenge irritert meg over brukergrensesnittet på bloggen min. Bilder og tekst hopper og spretter i alle retninger og det er nærmest umulig å forutsi hvor tekst og bilder havner. Veldig irriterende og ikke minst veldig dumt å bruke timevis på å prøve å fikse sånne ting – etter at jeg føler meg ferdig med innlegget og kun vil publisere og få delt med dere. Jeg surner av mindre. Derfor ny plattform. Jeg håper dere vil følge meg her også. Please, please, please!

Når det er sagt – det vil det fremdeles være mulig å lese gamle blogg-innlegg på ny plattform: Link til blogginnlegg Mai 2015 – Mai 2018

Enjoy!

 

20180509_090031.jpg

Solfylt mai-hilsen fra Heidi

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..